Runboard.com
Слава Україні!

TheDoctorIsInTheHouse

Last blog entries

de laatste ontwikkelingen

April 25, 2012 at 10:06am

Een paar dagen terug luisterde ik naar een presentatie van een gast die 40 minuten doorging over wat de wetenschap over iodium zegt. Nu heb ik de laatste tijd de nodige essentiële dingen over hormonen gehoord en die gast zei een aantal heftige dingen, legde (voor mij) een aantal belangrijke verbanden, zoals:
- estrogeen houdt opname van iodium tegen
- iodium tekort veroorzaakt schizofrenie

Die dingen zijn VOOR MIJ nu duidelijk als fundamentele problemen in de samenleving. Waarom?
1: estrogeen vervuiling lijkt het hormoonstelsel fundamenteel te ondermijnen. Hormonen regelen bij ALLES lichamelijk (maar ook emotioneel!), dus da's een belangrijk punt. Zo meer daarover.
2: de hele samenleving en bijna alle individuen doen alsof ze schizofreen zijn: autoriteiten bereiken bijna niets en slopen de hele wereld maar toch kijken mensen naar hun autoriteiten voor zo'n beetje alles: schizofreen gedrag, een schizofrene houding.

In 1900 had 3% van de bevolking last van kanker of hart-en vaatziekten. Totaal! 97% had dus geen last van die dingen die tegenwoordig de meeste mensen het leven kosten. Mensen waren fukking gezond!
Sinds 1900, echter, zijn zo'n 77.000 chemicaliën geïntroduceerd in het milieu. De 4 P's, noemde iemand die:
- petrochemicaliën
- plastic
- pesticiden
- pharmaceutica
Deze leveren via maag, huid, longen, en slijmvliezen de xeno-estrogenen die ons lichaam als gewoon estrogeen herkent. David Wolfe is op dit gebied op het scherpst van de snede bezig. (Gewone artsen, diëtisten, en onderzoekers hebben van dit alles bijna GEEN verstand.) Hij zegt dat het vooral een tekort aan metylgroepen is. Die krijg je uit dingen als bieten, MSM, en B vitaminen. Hoe dan ook, de overvloed aan estrogeen ondermijnt de gezondheid op een fundamenteel vlak. En nu blijkt dat het ook de opname van iodium in de weg staat, misschien wel het belangrijkste element voor de gezondheid (begrijp ik ook uit de presentatie over iodium).

Het is dus een visieuze cirkel: de chemicaliën waar we allemaal zo'n last van hebben, maken dat niet alleen ons lichaam ziek/zwak is, maar dat we schizofreen zijn door een iodiumtekort. Doordat we schizofreen zijn en alleen onze autoriteiten die van dit alles niets weten serieus nemen, komt er nooit verandering in de situatie!

Ik ben bezig met een superdrank. Kijk, gezondheid bestaat vooral uit mineralen, goede bacteriën, en beperking van vervuiling. Kan ik lang over doorgaan, maar dat zijn de peilers van gezondheid. (Iodium hoort dus tot de mineralisatie en het estrogeen vraagstuk hoort onder vervuiling.) Mijn recept voor een superdrank is een gefermenteerde drank die geen "bier" mag heten. Het is eigenlijk een vorm van tequino, een gefermenteerd maisgoedje. De laatste tijd heb ik regelmatig [een aantal keer] deze 'maisbier' gemaakt, maar nu gebruik ik geen water maar thee van kruiden die het estrogeen probleem verhelpen. Gekookte mais levert Vit. C [ja, is vreemd; een uitzondering in de natuur], maar ik gebruik ook gekiemd mais dat ik niet kook [allebei in dezelfde fermentatie]. Daar zou ik het liefst MSM en magnesiumbicarbonaat aan toevoegen; MSM kan ik nog niet kopen; misschien maak ik wat Mg-bicarbonaat voor de volgende poging. Ik had bietensap in mijn vorige gedaan; gaf het een roze gloed :-)

Sinds een maand of 3 probeer ik contacten die leggen bij Occupy hier in Den Haag die willen meedoen aan mijn ideeën over herschikking van de samenleving obv invoering van een organisatie obv een werkende grondwet, Trias Politica, en menings-/informatievrijheid ['godsdienstvrijheid/scheiding Kerk & Staat]; dat moet via een verdeling van de organisatie in een kerk, een vereniging, en een stichting die dus elk hun eigen invloed en functie hebben. Ik moet de statuten nog schrijven.

Comments loading...

 

Miscellaneous info

User since

Apr 17, 2012 at 11:48am

Interests

voeding, gezondheid, genezing

 

Bookmarks

Private
 

Last posts

things you might not suspect are bad for you, Sep 7, 2014 at 3:47am

hydration and diet, Sep 2, 2014 at 12:13pm

microwaves, Sep 2, 2014 at 6:18am

alcohol, Aug 29, 2014 at 11:15am

protocols, Jul 28, 2014 at 6:37am

oral hygiene, Jul 19, 2014 at 5:17am

stress, Jul 9, 2014 at 9:27am

what you're not supposed to know, Jul 9, 2014 at 9:10am

 

Friends

Friend list loading...
 

Live feed


Filter: TheDoctorIsInTheHouse + friends Just TheDoctorIsInTheHouse

Live feed loading...

 

Pictures

 

Go back

You are not logged in (login)